RESERVEER NU >
LOCATIES >

Welkom bij CUP&VINO: dé ontmoetingsplaats voor de echte wijn- en koffieliefhebber. Wij hechten veel waarde aan deskundig advies en hoogwaardige service. Het is dan ook niet voor niets dat onze barista’s ware Illy ‘Artisti del Gusto’ zijn.

Je vindt ons in bruisend Valkenburg en in landelijk Euverem.

Nothing makes sense before coffee

MEER DAN BARISTA’S ALLEEN

Wij hechten veel waarde aan deskundig advies en hoogwaardige service. Onze barista’s zijn dan ook ware Illy ‘Artisti del Gusto’; speciaal opgeleide smaakkunstenaars, die de kneepjes van het vak aangeleerd kregen door de Università del caffè. Je mag jezelf pas een barista noemen als je passie, toewijding en competentie weet te vertalen in de kunst om klanten te ontvangen en te verwennen, om hen te verrassen en te begeleiden bij hun ontdekking van de wereld van Illy koffie. Artisti del Gusto is een exclusief project van Illy, bedoeld voor barista’s die hun beroep willen verheffen tot ware kunst. Het bereiden van een perfect kopje koffie is daarbij uiteraard verplicht.

OFFICIËLE ILLY TRAININGSLOCATIE

CUP&VINO Valkenburg is een officiële Illy trainingslocatie. Onze barista’s kunnen barista trainingen verzorgen voor particulieren en professionals. Tevens organiseren wij de jaarlijkse Limburgse Latte Art kampioenschappen.

KOFFIELIEFHEBBERS HOUDEN OOK VAN LEKKERS

Ook ons keukenteam heeft een neus voor kwaliteit. CUP&VINO schotelt je graag overheerlijke, versbereide gerechten voor. Je kunt bij ons terecht voor het ontbijt, de lunch, het diner, voor onweerstaanbare zoetwaren voor bij de koffie of voor hartige hapjes bij de borrel. Uit onze Italiaans geïnspireerde menukaart vol bagels, broodjes, focaccia, salades, soepen, antipasti en diverse pastas en pizzas, is het soms moeilijk kiezen! We beloven echter wel dat we jouw smaakpapillen telkens weer zullen verwennen.

Geen tijd om even te zitten? Zowel de koffie als de broodjes kunnen ook worden meegenomen. Wil je thuis ook een perfecte kop koffie zetten? In onze zaak kun je ook terecht voor een selectie Illy koffiemachines, serviezen en accessoires.

Tot snel!

Team CUP&VINO

Cup & Vino Artisti del Gusto, onze koffie-artiesten
De Baristaworkshop van Cup & Vino
Een lekkere lunch bij Cup & Vino