RESERVEER NU >
LOCATIES >
Cup & Vino in bruisend Valkenburg

CUP&VINO VALKENBURG

Het sfeervolle CUP&VINO is dankzij het gezellige team en het grote – vaak zonovergoten – terras, niet meer weg te denken uit Valkenburg. Dankzij de ligging aan het gezellige Theodoor Dorrenplein in het bruisende hart van de Geulstad, is het hier goed toeven. Of je nu op het terras neerstrijkt met een hapje en een drankje, even komt genieten van een perfect gezette cappuccino, aanschuift voor een versbereide lunch of gewoon een snelle bak koffie drinkt aan de bar: het kan allemaal!

Het team van CUP&VINO heeft een passie voor wijn en koffie, en deelt dit graag met haar gasten. Zo is CUP&VINO Valkenburg een officiële Illy trainingslocatie, waar je niet alleen kunt deelnemen aan barista trainingen, maar ook aan de jaarlijkse Limburgse Latte Art kampioenschappen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 – 18:00u
Dinsdag 09:00 – 18:00u
Woensdag 09:00 – 18:00u
Donderdag 09:00 – 18:00u
Vrijdag 09:00 – 21:00u
Zaterdag 09:00 – 21:00u
Zondag 10:00 – 20:00u

BRUISEND VALKENBURG

Theodoor Dorrenplein 10-12
6301 DV Valkenburg aan de Geul

T 043 852 61 35
E valkenburg@cupandvino.nl

Cup & Vino in landelijk Euverem

CUP&VINO LANDELIJK EUVEREM

𝘽𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙜𝙖𝙨𝙩𝙚𝙣, 𝙫𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚𝙨,
̶C̶u̶p̶&̶V̶i̶n̶o̶ ↔️ 𝗕𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗛𝗲𝗿𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴
Via deze weg willen wij kenbaar maken dat wij het hoofdstuk Cup&Vino Landelijk Euverem afsluiten.🔒 Daar waar een deur sluit, openen nieuwe deuren en hebben we een nieuwe partij gevonden die ons mooie restaurant gaat overnemen..🍀 Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen, de bezoekjes en de mooie jaren die we samen met U hebben mogen beleven in Euverem!!👨🏻‍🍳🤵🏻
Aanstaande zaterdag 25 juni maken wij “onze laatste”. Zondag 26 juni zijn wij gesloten en daarna draaien de nieuwe eigenaren van 𝗕𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗛𝗲𝗿𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴.
Groetjess,
Chris Dormans & Angelo Hubens😘
De nieuwe eigenaren aan het woord:
Ingrid, Lex, Britt en hun team kijken er naar uit om vanaf 1 juli in Euverem te kunnen beginnen onder de naam Brasserie Herenberg. De brasserie wordt een echt familiebedrijf want Ingrid en Lex zijn broer en zus en Britt is de dochter van Lex. Ingrid en Lex zijn al eigenaren van IJssalon-Lunchroom-Pizzeria Mezzaluna Gulpen en Ingrid heeft daar de dagelijkse leiding. Haar nichtje Britt wil nu graag ook haar eerste stappen in de horeca-business zetten en gaat naast haar studie de uitdaging mee aan om Brasserie Herenberg net zo’n succes te maken als Mezzaluna. De menukaart zal deze zomer niet veel veranderd worden, maar zij willen wel het beste van Mezzaluna aan de kaart toevoegen. Zo zal bij brasserie Herenberg voortaan ook het heerlijk zelfgemaakt ijs op de kaart staan en zal het vlaaien- en taartenassortiment uitgebreid worden. Ingrid, Lex en Britt verheugen zich er op u te mogen te begroeten en u culinair te verwennen. Hopelijk tot binnenkort🙋🏼‍♀️